Ruitervakanties

Ruitervakanties

Weekpony's

In alle vakanties, behalve de zomervakantie: is er de mogelijkheid tot het nemen van een weekpony. Je rijdt dan 5 dagen op dezelfde pony samen met de andere kinderen met een weekpony. Hier zijn vaste  tijden voor georganiseerd waarbij ook toezicht aanwezig is. Van deze tijden kan niet worden afgeweken. Indien je niet kan rijden mag niet je vriendinnetje rijden. Voordat je aan een weekpony toe bent rij je al minstens 2 a 3 jaar, kun je zelf opzadelen en opstijgen. Overleg met je instructeur welke pony voor jou het meest geschikt is en geef je op alleen als je toestemming van je instructeur hebt. Maximaal 1 maand van te voren en bedenk dat sommige pony's erg geliefd zijn!

Ruiterweken

In de zomervakantie organiseren wij dag ruiterkampen voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar. In deze week wordt iedere dag gereden, gepoetst, spelletjes met paarden zoals stoelendans (lees paarden) dans en op de donderdag een wedstrijd waarbij de ouders welkom zijn om te kijken. Ook is er een trainingsweek voor kinderen van 11 tot en met 14 jaar.
Tijden van beide weken; Maandag tot en met donderdag van 09.00 tot 17.00 uur en vrijdag van 09.00 uur tot 19.00 uur.
Aan het eind van de week is er een barbecue, gevolgd door de prijsuitreiking van de wedstrijd.

Handig om mee te nemen in deze week is

* rijkleding (gemerkt)

* gewone schoenen

* een regenjack ( bij slecht weer)

* korte broek ( bij warm weer)

* wedstrijdkleding (indien aanwezig)

* poetsspullen (indien aanwezig)

* een goed humeur.

Voor de lunch wordt gezorgd evenals wat te drinken. Graag horen wij of er bijzonderheden zijn zoals bijvoorbeeld vegetarisch eten. Dit graag even melden bij de leiding.

*FORMULIER INLADEN RUITERWEEK 1 IS REEDS VOL*